01 Σεπτέμβριος 2016

Η νέα σεζόν στα Zambidis Club μόλις ξεκίνησε!

Η νέα σεζόν στα Zambidis Club μόλις ξεκίνησε!

Το Zambidis Club της Γλυφάδας και το Zambidis Club exclusively for Planet Fitness and More των Βριλησσίων, του Παλαιού Φαλήρου και της Νέας Ιωνίας είναι έτοιμα να σας υποδεχθούν στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις τους για τη νέα σεζόν.

Ο Έλληνας Παγκόσμιος Πρωταθλητής Μιχάλης Ζαμπίδης και το άριστα εξειδικευμένο team του, σας περιμένουν για να σας διδάξουν τα μυστικά του kick boxing και βασικές αρχές γυμναστικής και αυτοάμυνας, εξασφαλίζοντας σας την καλή φυσική και σωματική κατάσταση καθώς και καρδιοαναπνευστική λειτουργία αλλά και να σας βοηθήσουν να αποσυμφορηθείτε από τους απαιτητικούς ρυθμούς της καθημερινότητας.

Στα Zambidis Club υπάρχουν και ειδικά τμήματα για παιδιά όλων των ηλικιών, μυώντας τα στις βασικές αρχές της γυμναστικής και της αυτοάμυνας, καλλιεργώντας τους την πειθαρχία, ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση τους και συστήνοντας τα σε ένα υγιή τρόπο ζωής.

Τα Zambidis Club προσφέρουν σε όλα τα νέα μέλη για τη νέα σεζόν, μια μοναδική προσφορά, εξασφαλίζοντας τους την ετήσια συνδρομή στα €199 για τα τμήματα των ενηλίκων και στα €149 για τους μικρούς μαχητές! Η προσφορά ισχύει μέχρι και την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016.

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει - επικοινωνήστε με το κοντινότερο γυμναστήριο και ενημερωθείτε για το νέο πρόγραμμα των Zambidis Club.

Για πληροφορίες: www.zambidisclub.gr και στα τηλέφωνα:

Zambidis Club Γλυφάδα: 210 9649400

Zambidis Club exclusively for Planet Fitness and More Βριλήσσια: 210 6090553 - Παλαιό Φάληρο: 210 9817311 - Νέα Ιωνία: 216 7000777

 

Επόμενο » « Προηγούμενο

Τελευταία Νέα

11 Σεπτέμβριος 2017

Νέο Zambidis Club exclusively for Planet Fitness and More στο Κερατσίνι! 
Από αύριο 12 Σεπτεμβρίου, στις 18:00, ξεκινάμε δυναμικά τα μαθήματα kick boxing στο Planet Fitness and More στο Κερατσίνι!

28 Αύγουστος 2017

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα μαθήματα στο Zambidis Club exclusively for Planet Fitness and More των Βριλησσίων θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου!

Δείτε όλα τα νέα »

Χορηγοί