21 Ιούλιος 2011

Η WILKINSON SWORD Μεγάλος χορηγός του Μιχάλη Ζαμπίδη και του Zambidis Club.

Στο πλευρό του Παγκόσμιου Πρωταθλητή Kick Boxing Μιχάλη Ζαμπίδη θα βρίσκεται πλέον η κορυφαία εταιρία WILKINSON SWORD που δραστηριοποιείται στον τομέα της προσωπικής περιποίησης και στα προϊόντα ξυρίσματος.

Η WILKINSON SWORD, μια εταιρία που μας εκπλήσσει πάντα ευχάριστα με καινοτόμες και πρωτοποριακές πρωτοβουλίες, και που διακρίνεται για τη διεκδικητική και μαχητική της φιλοσοφία, αποφάσισε να στηρίξει τον 15 φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή, αποδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο την πίστη που έχει στις δυνατότητες του.

Η συνεργασία αυτή μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει την υποστήριξη του Iron Mike σε όλες τις αθλητικές του δραστηριότητες συμπεριλαμβανομένης και της σχολής πολεμικών τεχνών Zambidis Club, ενώ το λογότυπο της εταιρίας θα κοσμεί την εμφάνιση του Πρωταθλητή μας και της ομάδας του, στους αγώνες του σε όλη την υφήλιο. Ο επόμενος αγώνας στον οποίο θα εγκαινιαστεί και επίσημα η συνεργασία με τη Wilkinson, θα πραγματοποιηθεί στις 17 Σεπτεμβρίου στην Κύπρο, όπου ο Μιχάλης Ζαμπίδης θα αντιμετωπίσει το Ρώσο Πρωταθλητή.

Για τη συνεργασία αυτή ο Μιχάλης Ζαμπίδης δήλωσε: «Είναι πολύ μεγάλη μου χαρά που θα συνεργαστώ με μια εταιρία σαν την WILKINSON SWORD και την ευχαριστώ θερμά για την υποστήριξή της στην αθλητική μου πορεία.»

 

Λίγα λόγια για την WILKINSON SWORD:

Η Schick Wilkinson Sword είναι μια εταιρία με μακρά παράδοση στα προϊόντα ξυρίσματος και προσωπικής περιποίησης. Η ιστορία της πηγαίνει αρκετά χρόνια πίσω, το 1772 όταν ο Henry Nock ιδρύει μια επιχείρηση παραγωγής σπαθιών η οποία για πολλά χρόνια προμηθεύει αποκλειστικά το Βρετανικό Βασιλικό Στρατό.

Από τα τέλη του 19ου αιώνα, η Wilkinson Sword αρχίζει και προσανατολίζεται στα καταναλωτικά προϊόντα και παράγει τα πρώτα ξυράφια με μεγάλη επιτυχία. Από τότε μέχρι σήμερα κυριαρχεί στις εξελίξεις στο χώρο του ξυρίσματος και έχει επιδείξει σημαντικές καινοτομίες και πρωτοποριακά προϊόντα. Τον Μάρτιο του 2003 η Wilkinson, εξαγοράζεται από την Energizer Holdings Inc. Και εισέρχεται σε μια νέα τροχιά ανάπτυξης. Σήμερα, ως μέλος της Energizer, της μεγαλύτερης εταιρείας μπαταριών και φακών στον κόσμο, είναι παρούσα και πρωταγωνιστεί σε περισσότερες από 140 χώρες παγκοσμίως. Τηρώντας την πλούσια κληρονομιά του παρελθόντος, η Schick Wilkinson Sword η εταιρεία που οδηγεί τις εξελίξεις, δεσμεύεται να συνεχίσει να παρέχει και στο μέλλον πρωτοποριακές λύσεις και καινοτόμα προϊόντα στο χώρο της ανδρικής και γυναικείας περιποίησης.

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

κα Σαβίνα Παπάζογλου, PR Executive, So Fine! 2109211011, [email protected]

κα Αμαλία Κωνσταντακοπούλου, PR Supervisor, So Fine! 2109211011, [email protected]

 

 

Επόμενο » « Προηγούμενο

Τελευταία Νέα

11 Σεπτέμβριος 2017

Νέο Zambidis Club exclusively for Planet Fitness and More στο Κερατσίνι! 
Από αύριο 12 Σεπτεμβρίου, στις 18:00, ξεκινάμε δυναμικά τα μαθήματα kick boxing στο Planet Fitness and More στο Κερατσίνι!

28 Αύγουστος 2017

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα μαθήματα στο Zambidis Club exclusively for Planet Fitness and More των Βριλησσίων θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου!

Δείτε όλα τα νέα »

Χορηγοί